2012. december 6., csütörtök

Karácsonyi akció

Hú de nagyon régen írtam... és rajzolni is csak mostanában kezdtem el újra, kb. féléves kihagyás után. Azért szeretném még összekapni magam az év végéig, és hozni legalább egy szem tutorialt (a legrészletesebbet) és talán végre a haj rajzolás taglalásába is belekezdenék. Ma viszont egy különleges ajánlatra szeretném felhívni a figyelmet, amit hírlevélben kaptam: a northlightshop.com oldalán karácsony előtti akció keretében csak ma (12.06.) minden letölthető videó 5$-ba kerül, akár 10, 20, vagy 35$ az eredeti ára.

Ezek között vannak olyanok, amiket az ingyenes próbanapok alatt meg lehet tekinteni az artistsnetwork.tv-n, de nagyon sok olyan is van, ami ott nincs fent. No meg ez végleg a tiéd, és ez az 5$ (1080 Ft mai árfolyamon) igazán kedvező ár, egy pizzát se kapsz ennyiért... Szóval aki komolyan gondolja a rajzolást, és tud egy kicsit angolul, annak simán megéri. Nincs hasznom a reklámozásból, ne értsetek félre, csak tényleg hasznosnak gondolom ezeket a videókat. Én most egy akvarelles videót fogok megvenni, mert a Lee Hammond és Carrie Stuart Parks-os videókat már többször láttam, de aki még nem, annak elsősorban ezeket javasolnám:
Lee Hammond's Lifelike drawing (realisztikus rajzolás fotóról, különböző témákban)
Drawing Lifelike Portraits with Lee Hammond (realisztikus portré fotóról)
Realistic Faces with Carrie Stuart Parks (realisztikus portré fotóról)

Vannak természetesen olyan videók is, amelyek az élő modellről rajzolást mutatják be, valamint színes ceruza, pasztell, akvarell, akril olaj, kollázs témájúak is. Itt található az összes, az egyes linkek alatt pedig bele lehet nézni a videókba. Még nagyjából egy hétig minden nap lesznek hasonló akciók, valószínűleg könyvek és dvd-k kiárusítása, ezekről lehet értesülni a 12 Days of Deals menüpont alatt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése