2011. április 14., csütörtök

Ingyenes online webinárium

A webinárium interneten tartott szeminárium, ilyet rendez jövő hét kedden, azaz április 19-én a mi időnk szerint este 7 és 8 óra között az artistsnetwork.com. A részvétel ingyenes, de fel kell rá iratkozni (katt ide). Sajnos technikai okokból mindössze 1000 fő vehet részt egy ilyen eseményen, nem tudom most hány jelentkezőnél tartanak, remélem van még hely. Ha nincs, akkor szóljatok, mert akkor leveszem a posztot, hogy ne próbálkozzanak a többiek feleslegesen.

Ezt a webináriumot most Sandra Angelo tartja, a címe "Anyone can draw faces", azaz bárki tud arcokat rajzolni. Már több ilyen webináriumon részt vettem, az egész voltaképp egy powerpoint prezentáció, amit az előadó narrál, magyaráz, illetve a moderátor tesz fel neki időnként kérdéseket. A nézőknek egy külön kis ablakban lehetőségük van írásban kérdezni vagy hozzászólni, az előadó a végén ezekre a kérdésekre is válaszol. Természetesen az egész angolul zajlik, én a közepes nyelvtudásommal egész jól értettem az eddigieket, de talán nyelvtudás nélkül is meg lehet próbálkozni vele, legfeljebb ha nagyon nem érthető és ezért unalmas, akkor bármikor ki lehet lépni. A webinárium után néhány nappal úgyis küldenek egy linket a feliratkozottaknak, ahol újra végig lehet nézni az egész előadást. Technikai szempontból csak internetkapcsolatra, böngészőre és egy hangszóróra van szükség, illetve az elején egy alkalmazást kell elindítani. 

A végén adnak egy ingyenes letölthető leckét az előadó könyvéből, illetve kedvezményt az otthon végezhető tanfolyamára, ami egy dvd-t és 9 munkafüzetet foglal magában.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése